WWF: Ενα Panda δε μπορεί να κάνει τα πάντα

Με χιομοριστικό και ευφάνταστο τρόπο προσπαθεί η WWF Ελλάς να ευαισθητοποιήσεει τους πολίτες για την αποφυγή των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι. Το Panda, που είναι και σήμα κατατεθέν της οργάνωσης, επεμβαίνει τη τελευταία στίγμη για να προλάβει τις αμέλειες του ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη (που συμμετέχει εθελοντικά στη καμπάνια). Με αυτό τον τρόπο το WWF Ελλάς προσπαθεί να μας τονίσει το τίτλο - σύνθημα της νέας του καμπάνια "Ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα".

Η καμπάνια τρέχει μέσω καταχωρήσεων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ και καναλιών κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθεί να αναδείξει τις λεγόμενες "αθώες κινήσεις" του καλοκαιρίου που κάνουν οι περισσότεροι (κάψιμο χόρτων, ψησταρία στην εξοχή, πέταμα τσιγάρου) και συνήθως προκαλούν το 40% των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Η καμπάνια υλοποιείται με την υποστήριξη των Κοινωφελών Ιδρυμάτων Ι.Σ. Λάτση, Α.Γ. Λεβέντη και Μποδοσάκη και την συμβολή εθελοντών της οργάνωσης (εταιρείων και ανθρώπινου δυναμικού). Αξίζει να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται τόσο επιτυχημένα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για την δημιουργία μιας επιτυχημένης και ποιοτικά εξαιρετικής καμπάνιας ευαισθητοποίησης.

Το δημιουργικό έγινε από το Τμήμα Επικοινωνίας του WWF και η παραγωγή των σποτ από την Anemon.

Η σελίδα της καμπάνιας είναι http://www.wwf.gr/panda/


Δεν υπάρχουν σχόλια: