Wind-Tellas "Δημιουργούμε επικοινωνία μαζί"

Μιά από τις λίγες φορές που η συνεργασία μεταξύ δυο εταιρειών επικοινωνείτε μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ. Με κεντρικό μήνυμα "Δημιουργούμε επικοινωνία μαζί" η νέα εταιρική καμπάνια Wind κια Tellas παρουσιάζει με δημιουργικό τρόπο τη συνεργασίς των δυο στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία.
Το τηλεοπτικό σπότι γυρίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το σενάριο οι συμμετέχοντες ψάχνουν ανάμεσα στο πλήθος να βρουν το "άλλο τους μισό", με το οποίο θα ενώσουν το πολύχρωμο σχέδιο που κρατούν στα χέρια τους.
Η πρωτοτυπία ήταν η συμμετοχή στο γύρισμα όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση που είχε οργανωθεί στην πλατεία μέσα στο καλοκαίρι. Κατ΄ουσία ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ αγνώστων. Ο συμβολισμός του παιχνιδιού αυτού αποκάλυπτει και την ουσία του μηνύματος. Η αξία της επικοινωνίας βρίσκεται στην δυνατότητα που έχει ο καθένας να εκφράζεται αληθινά και να δημιουργεί επικοινωνία.

Με το συγκεκριμένο σποτ η εταιρεία αφενός θέλησε να τονίσει πως βρήκε "το άλλο της μισό" στην επικοινωνία μετά την ενσωμάτωση, υποδομών και λειτουργιών της Tellas. Συνάμα, να γνωστοποιήσει στους καταναλωτές πως μπορεί να καλύψη πλέον κάθε ανάγκη στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, και να δώσει λύση σε κάθε επιθυμία του.
Η διαφημιστική ταινία είναι μια δημιουργία της Cream και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από την Pepper. Η μουσική είναι των Waterboys με τιτλο "Whole of the moon".

Δεν υπάρχουν σχόλια: