Mundial και διαφημίσεις χορηγών

Με πολλές ελπίδες ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010 στη Νότια Αφρική. Μαζί της είχε αρκετούς χορηγούς να την υποστηρίζουν. Στο πλαίσιο γνωστοποίησης της συνεργασίας τους με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επικοινώνησαν με διαφημιστικές καταχωρίσεις και σποτ και πολλές προωθητικές ενέργειες. Ας δουμέ δυο από αυτές.

H Vodafone λάνσαρε νέα καμπάνια με μήνυμα "Με κάθε τρόπο θα είμαστε κοντά σου". Στο διαφημιστικό σποτ ένας φιλότιμος οδηγός ταξί αποφασίζει να μεταφέρει τρεις έλληνες στην Νότια Αφρική επειδή είχαν χάσει την πτήση τους για εκεί. Διασχίζουν οδικώς Ευρώπη και Αφρική, αναδεικνύοντας στο τέλος την πίστη όλων των ελλήνων στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος. Η καμπάνια είναι επιμέλεια της Spot JWL.

H Vodafone επίσης διένειμε από τα καταστήματά της λογοτυπημένη εμφάνιση στα χρώματα της εθνικής ομάδας.



H Amstel σε συνεργασία με την ΕΠΟ δημιούργησε πρόγραμμα επικοινωνίας με τίτλο "Θα σκεφτόσουν την Εθνική χωρίς τις ευχές όλων μας;". Ένας φιλόδοξος προπονητής επαρχιακής ομάδας αποφασίζει να γράψει τις ευχές του στην φανέλα της Εθνικής. Η γιγαντιαία φανέλα περιόδευσε σε 6 μεγάλες πόλεις και συγκέντρωσε τις ευχές των ελλήνων ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας όπου και παραδόθηκε στους παίκτες. Η εφαρμογή υποστηρίχτηκε και ηλεκτρονικά μέσω ιστοσελίδας που παρέδιδε μαθήματα ο γνωστός πια... προπονητής της Ανω Βασιλίτσας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: