"Οι Καμπάνιες της Χρονιάς"


Οι Επικοινωνιακοί: Το ιστολόγιο της επικοινωνίας θα ανακηρύξουν σύμφωνα με τις γνώμες των επισκεπτών τους τις "Καμπάνιες της Χρονιάς".

Η δράση αυτή των ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ χωρίζεται σε τρείς φάσεις:

Στην πρώτη φάση (6 Μαίου - 1 Ιουνίου 2008) οι επισκέπτες του ιστολογίου της Επικοινωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τις -κατα τη γνώμη τους- τρείς (3) πιο έξυπνες-καλοσχεδιασμένες-αποτελεσματικές επικοινωνιακές εκστρατείες της σεζόν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (epikinoniakos@gmail.com)

Στην Δεύτερη φάση (2 Ιουνίου - 8 Ιουνίου 2008) θά έχουν ανακηρυχθεί οι τρείς επικρατέστερες εκστρατείες οι οποίες θα τεθούν προς ψηφοφορία στην μπάρα εργαλείων του ιστολογίου της επικοινωνίας. Δύο κλίκ θα είναι αρκετά για να καταχωρηθεί η ψήφος. Στις 9 Ιουνίου κάποια απο τις προτεινόμενες θα ανακηρυχθεί "Καμπάνια της Χρονιάς"

Στην Τρίτη φάση (Τρίτη 1η Ιουλίου 2008) θα δημοσιευθεί εκτεταμένο και λεπτομερές άρθρο αφιερωμένο στην "Καμπάνια της Χρονιάς"
FAQ:
>Ποιός ψηφίζει;
Η ψηφοφορία για την δράση "Καμπάνιες της Χρονιάς" θα διεξαχθεί μεταξύ σπουδαστών, αποφοίτων και επαγγελματιών της επικοινωνίας (Διαφήμιση, Δημόσιες Σχέσεις, Media Specialists) στην πρώτη φάση και μεταξύ όλων των επισκεπτών του blog http://epikinoniakoi.blogspot.com στην δεύτερη φάση.

>Πώς ψηφίζουμε;
Στην πρώτη φάση (6/5-1/7) στέλνουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία στην διεύθυνση epikinoniakos@gmail.com. Στο [θέμα] γράφουμε "Ψήφος Καμπάνιες της Χρονιάς"και στο κυρίως τμήμα του μηνύματος [body] αναφέρουμε τις τρείς προτιμώμενες εκστρατείες ώς εξής (παράδειγμα):

ΤΙΤΛΟΣ (Οι καμπάνιες της χρονιάς)


ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝ (Επικοινωνιακοί: το ιστολόγιο της επικοινωνίας)


ΤΥΠΟΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (Διαφήμιση, Εταιρική Κοινωνική ευθύνη, Χτίσιμο εταιρικής ταυτότητας κλπ)

Υπενθυμίζεται πως ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μια μόνο φορά και να δώσει τρείς και μόνον προτιμώμενες εκστρατείες.

Στην δεύτερη φάση (2/6-8/6) οι προτεινώμενες τρείς εκστρατείες που θα έχουν αναδειχθεί απο την πρώτη φάση της ψηφοφορίας θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο της Επικοινωνίας (http://epikinoniakoi.blogspot.com) και ο χρήστης θα μπορεί να ψηφίσει κάνοντας "κλικ' στο προτιμόμενο πεδίο και στη συνέχεια στο σχετικό πλήκτρο υποβολής. Και πάλι ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μόνον μια φορά


>Ποιές εκστρατείες μπορώ να ψηφίσω;
Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οι εν λόγω εκστρατείες να ξεκίνησαν, να τελείωσαν ή να βρίσκονται σε ισχύ απο την 1η Ιουνίου 2007 έως την 31η Μαϊου 2008. Οι καμπάνιες μπορούν να αφορούν σειρά διαφημιστικών προβολών και δράσεων, Δράσεις ΜΚΟ, Εκστρατείες ενημέρωσης, εκστρατείες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Χτίσιμο νέας εταιρικής ταυτότητας. Ουσιαστικά οποιαδήποτε επικοινωνιακή καμπάνια.

>Για ποιο λόγο πραγματοποιείται αυτή η δράση;

Οι "Καμπάνιες της Χρονιάς" αποτελούν μια ανεπίσημη σφυγμομέτρηση για τις εκστρατείες της σεζόν και στόχο έχουν να διασταυρώσουν για πρώτη φορά γνώμες επαγγελματιών, ακαδημαϊκών και φοιτητών της επικοινωνίας.

>Ποιοί είναι οι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ;

Οι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ (http://epikinoniakoi.blogspot.com) είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο (blog) μη κερδοσκοπικού-εμπορικού χαρακτήρα που δημοσιεύει άρθρα αφιερώμένα σε δράσεις και εκστρατείες επικοινωνίας. Οι συντάκτες είναι απόφοιτοι σχολών επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: