Νέες εφαρμογές στους Επικοινωνιακούς


Οι Επικοινωνιακοί επεκτείνουν τις δράσεις τους και ενσωματώνουν νέες εφαρμογές στο ιστολόγιο της επικοινωνίας.
Πλήρως προσβάσιμη είναι η έκδοση του ιστολογίου για τα κινητά τηλέφωνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε epikinoniakoi.blogspot.com στην φόρμα του κινητού σας τηλεφώνου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα και τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί.

(To user interface του ιστολογίου της Επικοινωνίας απο την οθόνη κινητού τηλεφώνου)

Τώρα οι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ επισκέπτονται τα σημαντικότερα events και προωθητικές ενέργειες και σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε σε πραγματικό χρόνο εικόνες απο την εκδήλωση μέσω του Live images. Φωτογραφίες απο τα events θα ανεβαίνουν ζωντανά στο ιστολόγιο (Η εφαρμογή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Μαϊου 2008).


Πρόσφατα ξεκίνησε και η λειτουργία καναλιού στο youtube (www.youtube.com/epikinoniakoi) στο οποίο μπορείτε να δείτε επιλεγμένα videos απο παλαιότερες διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ την τρίτη 20 Μαϊου 2008 θα ανέβει το πρώτο απο μια σειρά οπτικοποιημένων άρθρων των επικοινωνιακών.

Τέλος μην ξεχνάτε την μεγάλη ψηφοφορία των ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ, "Οι Καμπάνιες της Χρονίας". Ψηφίστε τώρα τις τρείς κατα την γνώμη σας πιο έξυπνες επικοινωνιακές εκστρατείες της σεζον μέχρι την 1η Ιουνίου 2008 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (epikinoniakos@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: